Make your own free website on Tripod.com

 

Egypti; maailman keskus

Uusi rotu syntyi Egyptissä Kuningatar Tiyn kautta.

Tiy oli tunnettu lempinimillä "Ongelmien ratkaisija" ja "Hän, joka on viisas"; hän oli erittäin voimallinen hallitsija, koska hän oli niin rakastettu ja kunnioitettu; koska hän rakasti ja kunnioitti. Hän oli ihmisen kaltainen, mutta omasi tietoisuuden, jota ei koskaan voinut paljastaa ihmisille. Miksi; aivan samasta syystä, joka edelleen vallitsee ihmisten keskuudessa; noitavaino.

Mikäli avasit tämän tiedoston halutessasi ymmärtää, miksi väitän Egyptiä maailman keskukseksi, on Sinulle todella hyväksi jatkaa lukemista.

Samoin saattavat seuraukset olla, vaikka olisit nykyaikainen inkvisiittori, vaikka tulet lukiessasi eteenpäin ensin pahoinvoivaksi. Pahoinvointi on kuitenkin ohimenevää, jopa kahdella tavalla; joko vain tukahdutat sen, tai, sallit itsesi hyväksyä totuutta, jota et ymmärrä. Valitessasi jatkaa, suosittelen jälkimmäistä vaihtoehtoa.
Vuosia viestin ihmisille, että kun Tut Ankh Amonin aika muistetaan (tiedostamatta vieläkään, kuinka monen tulee muistaa, ja kuinka paljon), on se avain kaikkeen. Mitä tuo kaikki on, saa myös jokainen tykönänsä ajatella; minulle se kertoi esimerkiksi, miksi, ja miten, tuo uusi rotu syntyi.

Miksi; koska tietyt olennot päättivät inkarnoitua ihmiseksi maan päälle, voidakseen välittää rakkautta, joka voittaisi pelot, joiden vuoksi koko ihmiskunta oli vaarassa tuhoutua.

Miten; Kuningatar Tiy hedelmöitettiin Maan ulkopuolisen elämänmuodon aluksella Aton.

Uuden rodun ensimmäinen edustaja oli Ekhnaton, jonka keho oli tarkoin suunniteltu varsin eriskummalliseksi, koska sen tarkoitus oli itsessään todistaa, niin muodoillaan, kuin koollaan, ettei hän ole Maan ihminen. Sen tuli myös omata geenit niin naiselle, kuin miehelle; muoto oli suunniteltu lantion ja reisien osalta ihanteelliseksi raskauden ja synnytyksen vuoksi, mutta sukuelimet olivat miehen, kuten myös atleettinen, voimakas ylävartalo.

Ekhnatonin toimet olivat lievästi ilmaistuna järisyttävät, koska kaikki hänen toimensa olivat siemeniä tulevaisuudelle; nykyihmiselle; niin yhteiskunnalliset muutokset malliksi hyvinvoinnista, kuin myös tiettyjen todisteiden järjestäminen, jotka ovat vielä osaksi kätkettyinä, mutta joista voi lukea Egyptissä olevista maalauksista, jotka edelleen ovat kuin eilen tehtyjä.
Ekhnaton itse myös suojasi Tut Ankh Aton/Amonin haudan, jotta vasta ymmärtävät sen löysivät.

Ekhnatonin patsas on nähtävillä Kairon museossa tänäkin päivänä, kuten tavattoman paljon muuta, josta voi lukea menneistä tapahtumista. Kuten myös nuo kultaiset sormenpäät, jotka tänäkin päivänä sopivat sormiini, kuin ne olisivat niihin valetut.

Minä muistan.

Rakkautta, toivoa ja onnea Sinulle toivoen.

Tut Ankh Amon.

 

Back to home... Something about us... My  favorites and interested... Send me some e-mail... Even I don't know myself, What is going to be inside this page... Search in net...